Karfica

Karfica

Karficat janë ndër aksesorët më të përdorur në stilimin e flokëve pasi ato ndihmojnë shumë në kapjen e fijeve më të vogla e të holla dhe ruajnë gjatë modelin që keni krijuar. Prandaj në çantën tuaj të aksesorëve nuk duhet të mungojnë kurrsesi karficat!

8 Items

për faqe

8 Items

për faqe
Copyright © 2021 MEGATEK // All rights reserved