Reduktues presioni për ujësjellës

Reduktues presioni për ujësjellës

Reduktuesit e presionit për ujësjellës përdoren për reduktimin dhe kontrollin e presionit të ujit gjatë furnizimit me ujë dhe shpërndarjes së linjave. Ato sigurojnë presion të qëndrueshëm në rrjetet e furnizimit për një performancë maksimale të prurjes. Në Megatek gjeni dy lloje reduktuesish presioni: reduktues presioni mekanikë dhe reduktues presioni me regjistrim.
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved