Fasheta dhe Lidhëse

Fasheta dhe Lidhëse

Mund t'ju duhet që të bashkoni rrjetat për të krijuar rrethimin që i nevojitet hapësirës suaj të jashtme dhe për këtë ju nevojiten fashetat dhe lidhëset. Këto kapëse ju ndihmojnë që të kapni dhe lidhni lehtësisht rrjetat me njëra tjetrën dhe vijnë në Megatek në paketime të ndryshme.

5 Items

për faqe

5 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved