Vazo dekorative qelqi

Vazo dekorative qelqi

Qelqi mbetet një nga materialet më të pëlqyera për të dekoruar shtëpinë me vazo dekorative. Transparenca e tij është kombinuar këndshëm me ngjyrat dhe format bashkëkohore të koleksionit të vazove dekorative në Megatek. Të gjitha vazot përshtaten këndshëm me çdo dekor festiv ambienti.
Momentalisht nuk ka produkte në këtë kategori.
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved