Antiseptik

Antiseptik

Antiseptikët ose dezinfektuesit e lëkurës, janë kimikate për pastrimin e lëkurës dhe plagëve, të cilat mund të vrasin ose parandalojnë rritjen e mikroorganizmave. Në Megatek mund të gjeni disa lloje të antiseptikëve, për përdorim në shtëpi ose të përshtatshme vetëm për përdorim në mjediset klinike ose spitalore.

3 Items

për faqe

3 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved