Lëkurë shumë e thatë

Lëkurë shumë e thatë

Shtresa e jashtme e lëkurës është krijuar për të ruajtur hidratimin, por te disa njerëz, ky sistem është më i dobët se të tjerët. Nëse keni një lëkurë jashtëzakonisht të thatë dhe të plasaritur, atëherë keni nevojë për një krem hidratues të posaçëm, që mund të trajtojë lëkurën tuaj pa shkaktuar acarim dhe për këtë ju mund të përzgjidhni nga produktet tona specifike këtu në Megatek.

2 Items

për faqe

2 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved