Tasa hermetik

Tasa hermetik

Tasat hermetikë përdoren gjerësisht në kuzhinë për ruajtjen e ushqimeve apo produkteve të ndryshme apo për marrjen e ushqimeve me vete, duke shmangur humbjen e vetive të përbërësve dhe duke parandaluar përzierjen e aromave gjatë gatimit. Përzgjidhni në Megatek tasa hermetikë të një cilësie të lartë, të përshtatshëm për përdorim profesional dhe familjar.

21 Items

për faqe

21 Items

për faqe
Copyright © 2021 MEGATEK // All rights reserved