Scrunches

Scrunches

Scrunches tashmë janë bërë një domosdoshmëri! Të këndshme në materiale dhe ngjyra, ato do t'i bëjnë flokët tuaja të duken mjaft bukur, me fare pak mundim. Mjafton të lidhni flokët ose një pjesë tyren, dhe do të duket sikur i keni kushtuar goxha rëndësi stilimit. Mund t'i kombinoni mjaft mirë me veshjen tuaj duke zgjedhur mes ngjyrave të ndryshme.

Items 1-28 of 60

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 60

Faqja
për faqe