Rakorderi Tub-tub (dopio) 20x20 Pro For Tec

Në stok
Kodi
45262
475 Lekë
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
Rakorderia Tub-tub (dopio) 20x20 ben te mundur bashkimin e dy tubave multistrat,perdoret ne sistemet me uje te pijshem por dhe per sistemet e kaldajave dhe ujerave sanitare.
Specifikime teknike
  • Tipi: Aksesore hidraulike
  • Gjatësia: 50mm
  • Forma: I drejte
  • Materiali: Bronz
  • Diametri në dalje: 20mm
  • Marka: NTM Italy
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Rakorderi Tub-tub (dopio) 20x20 Pro For Tec
Vlerësimi juaj
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved