Depozite uji, 500 lt, e zinkuar, horizontale

Në stok
Kodi
44217
14,600 Lekë
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
Megatek ofron depozita uji të zinkuara dhe inoksi, për përdorim civil dhe industrial Përparësitë e zinkimit në të nxehtë: Përparësi ekonomike – Me një shpenzim paraprak prej 10-20 % (kostoja e zinkimit) , ju do te zgjatni jetëgjatesinë e konstruksioneve tuaja 8-12 herë (në varësi të kushteve atmosferike ku ndodhet konstruksioni). Ju nuk do të keni nevojë të bëni shërbime periodike për strukturat tuaja të çelikut si lyerja, rilyerje, rifinitura etj. Kursen kohe – Teknologjia e zinkimit në të nxehtë siguron trajtimin me efikas krahasuar me çdo lloj tjetër lyerje apo mbrojtjeje antikorrozive. Qendrueshmeri konstruktive – Mbron çelikun nga korrozioni, duke siguruar qendrueshmërinë strukturore të konstruksioneve në kohë. Mbrojtja e mjedisit - Zinku si metal, është plotësisht jo-toksik dhe gjendet natyrshëm. Ai është një element i cili bashkëjeton në harmoni me një pjesë të mirë të organizmave të gjallë dhe është i riciklueshëm pa impakt ambiental.
Specifikime teknike
  • Vendosja: Horizontale
  • Masa: 80x64x135cm
  • Kapaciteti: 500 lt
  • Modeli: 500
  • Materiali: E zinkuar
  • Gjatësia: 150 cm
  • Diametri i tubit: 1"
  • Diametri: 85 cm
  • Marka: Selmani
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Depozite uji, 500 lt, e zinkuar, horizontale
Vlerësimi juaj
Përdoren së bashku:
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved