Dyer druri

Dyer druri

Dyert e drurit janë mjaft të qëndrueshme ndaj përdorimit dhe kanë veti të mira izoluese, që do të thotë se ruajnë temperaturën e dhomës dhe bllokojnë zhurmat. Në Megatek mund të përzgjidhni dyer druri të përbëra nga material cilësor, të përshtatshme për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm në banesat tuaja.

3 Items

për faqe

3 Items

për faqe
Copyright © 2021 MEGATEK // All rights reserved