Dekorime me lëvizje dhe bateri

Dekorime me lëvizje dhe bateri

Gjallëroni atmosferën e frikshme në shtëpinë apo biznesin tuaj me dekorimet unike në Megatek, të cilët falë sensorëve që kanë, lëvizin sapo të detektojnë lëvizje apo zhurma në ambient! Këto dekorime me bateri janë perfekte për t’i bërë mini-rrengje çdo mysafiri natën e Halloween.

Items 1-28 of 29

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 29

Faqja
për faqe