Gershere krasitje profesionale 20cm, me siperfaqe te kromuar, me konstrukt metalik

Out of stock
Kodi
10901
1,090 Lekë
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
Gershera me përmasë 20cm përdoret për krasitje rrushi, lulesh, peme frutore etj është e përbere nga material çeliku spërcial me sipërfaqe kundra ngjitjes. Kjo gershere ka nje dorezë egonomike e cila është e përshtashme gjate punes. Me paisjen e sigureses kjo gershere mund te mbyllet lehte dhe mund te ruhet ne menyre te sigurte. Prerja maksimale është dega me diameter 20mm.
Specifikime teknike
  • Materiali: Celik
  • Përdorimi: Kopshtari
  • Gjatësia: 20cm
  • Dorezë: Plastike
  • Marka: WORTH
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Gershere krasitje profesionale 20cm, me siperfaqe te kromuar, me konstrukt metalik
Vlerësimi juaj
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved