Gome e bardhe

Në stok
Kodi
789512
99 Lekë
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
Gomë për laps, me përbërje prej gome të butë, pa përmbajtje PVC-je, e cila nuk shkakton irritim në lëkurë, nuk krijon papastërti gjatë përdorimit dhe nuk lë shenja në fletë. Përdoret për fshirjen e vijave të lapsit në skicime, vizatime apo shënime të ndryshme, pa dëmtuar sipërfaqen e letrës. Ky produkt është i përshtatshëm për përdorim nga femijët dhe studentët.
Specifikime teknike
  • Materiali: Gomë
  • Ngjyra: E bardhe
  • Përmasat: 5x3 cm
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Gome e bardhe
Vlerësimi juaj
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved