Kanaline me ngjitje 40x25mm

Out of stock
Kodi
45059
460 Lekë
Copë (2 Metër Linear)
Shpërndaj:
Kanalinat kane nje dizain te vecante I cili integrohet ne cdo ambient ,forma e konstruktit parandalon hapjen e kapakut ne menyre aksidentale.Ofrojne siguri dhe kane perdorim te gjere ne sistemet elektrike,kanalina me ngjites aplikohet ne siperfaqe te rrafsheta,shpejton instalimin dhe eleminon perdorimin e vidave.
Specifikime teknike
  • Modeli: Me ngjitje
  • Materiali: Plastike
  • Tipi: Kanalinë
  • Lartësia: 2.5cm
  • Gjerësia: 4cm
  • Gjatësia: 2m
  • Marka: EU energy
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Kanaline me ngjitje 40x25mm
Vlerësimi juaj
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved