Kuti instaluese jashte murit IP55 150X105X80

Në stok
Kodi
42353
1,120 Lekë
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
Kutitë instaluese jashtë murit gjejnë përdorim në objektet industriale (për të lehtësuar ndërhyrjet në rrjet), në ambjente të jashtme (shkalla e izolimit që ato kanë I bën të përdorshme dhe të sigurta ),në objektet e përfunduara (falë formës janë estetikisht të përdorueshme).Ato janë të përshtatura që të fiksohen në cdo lloj sipërfaqe muri dhe të jenë rezistente ndaj agjentëve atmosferikë.
Specifikime teknike
  • Modeli: Jashtë murit
  • Materiali: Plastike
  • Tipi: Kuti instaluese
  • Rezistente ndaj ujit: IP55
  • Gjerësia: 10.5cm
  • Thellësia: 8cm
  • Gjatësia: 15cm
  • Marka: Schneider
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Kuti instaluese jashte murit IP55 150X105X80
Vlerësimi juaj
Përdoren së bashku:
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved