Manikotë PPR, Ø20 mm

Në stok
Kodi
45320
20 Lekë
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
Manikotë lisho 20 PP-R Rietti. Manikotat janë elementë shumë të përdorshëm. Ato bëjnë të mundur bashkimin e dy elementëve. Materiali PPR ofron lehtësi në instalim dhe jetëgjatësi në përdorim.
Specifikime teknike
  • Modeli: Me ngjitje
  • Materiali: Plastik
  • Tipi: Aksesore hidraulike
  • Gjatësia: 3.4cm
  • Forma: I drejte
  • Marka: Confort
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Manikotë PPR, Ø20 mm
Vlerësimi juaj
Përdoren së bashku:
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved