Ngrohes elektrik, Kumtel, 1800 W, 3 tuba kuarci, 3 nivele ngrohëje, 18 m²

Në stok
Kodi
811700
1 vit garanci
4,290 Lekë
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
Ngrohësi Kumtel ka 3 tuba kuarci për një shpërndarje më të mirë të nxehtësisë në të gjithë dhomën. Ka 2 çelësa, të cilët ju japin mundësinë të zgjidhni sa dhe cilat rezistenca do të ndizen. Ka një termostat të rregullueshëm, në mënyrë që të ketë gjithmonë një hapësirë të ngrohtë, efikasitet të lartë dhe 50% më shumë reduktim të konsumit të energjisë. Ai ka një çelës sigurie në mënyrë që në rast rënieje të ndalojë funksionimin e tij automatikisht. Është 1800 W, dhe megjithatë ka 35-40% më pak konsum se ekuivalentët e tjerë, edhe nëse kanë më pak Watts. Llambat e tij me kristal kuarci arrijnë temperaturën maksimale në pak minuta dhe ngrohin me lehtësi një hapësirë deri në 18 m². Reflektori i tij është alumini për performancë maksimale dhe një kordon të gjatë në mënyrë që të mos ketë nevojë për ndërrime të shpeshta të prizës.
Specifikime teknike
  • Tensioni: 220-240 V
  • Numri i funksioneve: 3 nivele ngrohëje
  • Fuqia: 1800 W
  • Shkalla e mbrojtjes: IP20
  • Sipërfaqja që mbulon: 12-18 m²
  • Marka: KUMTEL
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Ngrohes elektrik, Kumtel, 1800 W, 3 tuba kuarci, 3 nivele ngrohëje, 18 m²
Vlerësimi juaj
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved