Brryl Tub -Tub (Dopio) 20x20 Pro For Tec

Në stok
Kodi
44053
675 Lekë
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
Berryli 20x20 me kend 90° perdoret gjeresisht per instalimet me tub multistrat,gjejne perdorim masiv ne sistemet per uje te pijshem por dhe per sistemet e kaldajave dhe ujerave sanitare.
Specifikime teknike
  • Tipi: Aksesore hidraulike
  • Gjatësia: 50mm
  • Forma: Kendore
  • Materiali: Bronz
  • Diametri në dalje: 20mm
  • Marka: NTM Italy
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Brryl Tub -Tub (Dopio) 20x20 Pro For Tec
Vlerësimi juaj
Përdoren së bashku:
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved