Depozitë uji, plastike, PE, CC, 2300 Lt

Në stok
Kodi
44253
42,000 Lekë
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
Depozita plastike që MEGATEK prezanton janë të realizuara në material të riciklueshëm e me formula nga lëndë të para jotoksike. Përparësia e këtyre depozitave vjen nga përdorimi i formulave të veçanta të polietilenit linear dhe i vetive të tij të shkëlqyera si material i lehtë, rezistent ndaj forcave mekanike. Rezistenca ndaj kimikateve dhe elasticiteti i shtojnë jetëgjatësi superiore në përdorimin e pandaluar, falë edhe shtesave të agjentëve anti U.V. Kohëzgjatja e përdorimit është maksimale, praktikisht të pandjeshëm ndaj vjetërsisë dhe me sipërfaqe të brendshme perfekte, të lëmuara për një pastrim sa më të lehtë.
Specifikime teknike
  • Masa: 140*130*169 cm
  • Modeli: CC 2300
  • Materiali: PE (polietilen)
  • Kapaciteti: 2300 lt
  • Vendosja: Horizontal
  • Marka: Telcom
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Depozitë uji, plastike, PE, CC, 2300 Lt
Vlerësimi juaj
Përdoren së bashku:
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved