Flokë të thatë

Flokë të thatë

Nëse jeni duke kërkuar për një zgjidhje afatgjatë për flokë të thatë dhe të djegur, me maja të dyfishta, apo për flokë pa shkëlqim, që ngatërrohen me lehtësi, zgjidhni një trajtim me keratinë. Këtu në Megatek, ka një numër opsionesh të trajtimeve për flokë, që ndihmojnë në zbutjen dhe zgjatjen e strukturës së flokëve tuaj, pa përfshirë dëmtime.

1 artikull

për faqe

1 artikull

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved