Kuti instaluese D60

Në stok
Kodi
45090
220 Lekë
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
Kutitë instaluese jashtë murit gjejnë përdorim në objektet industriale (për të lehtësuar ndërhyrjet në rrjet), në ambjente të jashtme (shkalla e izolimit që ato kanë I bën të përdorshme dhe të sigurta ),në objektet e përfunduara (falë formës janë estetikisht të përdorueshme).Ato janë të përshtatura që të fiksohen në cdo lloj sipërfaqe muri dhe të jenë rezistente ndaj agjentëve atmosferikë.
Specifikime teknike
  • Materiali: Plastik
  • Tipi: Kuti instaluese jashtë
  • Gjerësia: 6cm
  • Thellësia: 5cm
  • Gjatësia: 6cm
  • Shkalla e mbrojtjes: IP55
  • Marka: Schneider
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Kuti instaluese D60
Vlerësimi juaj
Përdoren së bashku:
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved