Farmaciste

MEGATEK, hipermarketi më i madh i tipit “Do It Yourself” në Shqipëri, i cili ofron shitje me shumicë dhe pakicë, po kërkon të punësojë: Farmaciste.

Qëllimi i Pozicionit:

Siguron asistencë dhe shërbim të shkëlqyer ndaj Klientëve

Detyrat
 • -Mirëpret me etikë të lartë profesionale çdo Klient që interesohet për produktet e departamentit.
 • -Ofron asistencë ndaj Klientit për shitjen e produkteve farmaceutike.
 • -Magazinon produktet në hapesiren e duhur
 • -Kontrollon cilesinë dhe cmimet e ilaceve.
Kualifikimet:

Edukimi: Diplomuar ne degën Farmaci ose ne proces studimi.

Aftësite:
 • -Të jetë i/e aftë për të punuar në grup.
 • -Aftësi për të punuar nën presion.
 • -Të jetë i/e aftë për të mbajtur sjellje të mirë e profesionale me klientët.
Aftesi te tjera:
 • -Njohuri të mira të gjuhës angleze.
 • -Njohuri të mira të aplikimeve të Microsoft Office.
 • Procedura e Aplikimit:

  Për të aplikuar për këtë pozicion, ju lutem dorëzoni dokumentet e poshtë përmendura:

Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved