Parket laminat Kronospan 1285*192*12 mm, 1kuti=1.48m2, class AC5, decor 5541-Floordreams

Në stok
Kodi
330533
30 vjet garanci
3,537 Lekë
Kuti (1.48 Metër Katrorë)
Shpërndaj:
I përshtatshëm për jetën e përditshme. KRONOSPAN është Parket laminat ideal për shtëpine tuaj. Parket laminat KRONOSPAN origjinal është shumë i bukur për t'u parë, i lehtë për t'u kujdesur dhe me një rezistencë të lartë ndaj gërvishtjeve dhe derdhjeve të ujit gjatë jetës së përditshme. Larmishmëria e ngjyrave dhe bukuria absolute e paneleve të Parket laminatt do të kënaqë familjen tuaj, impresionojë shokët tuaj dhe do ta tregojë shtëpinë tuaj më të madhe. Ky parket laminat ka veçorinë e një bukurie të vazhdueshme. KRONOSPAN është shumë i thjeshtë për t'u instaluar dhe ofron një rezultat perfekt. Montimi i tij mund të bëhet dhe nga një person i vetëm pasi panelet thjesht bashkohen me një klik.
Specifikime teknike
 • Tipi: Parket Laminat
 • Me fugë: Po
 • Modeli: Me fuge
 • Klasi: AC5/33
 • Modeli i pllakës: Me reliev
 • Ngjyra e përfunduar: Lis/gri
 • Paketimi: 6pc
 • Sistemi i montimit: Me Klik
 • Trashësia: 12mm
 • Dendësia: HDF
 • Marka: KRONO FLOORING
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Parket laminat Kronospan 1285*192*12 mm, 1kuti=1.48m2, class AC5, decor 5541-Floordreams
Vlerësimi juaj
Përdoren së bashku:
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved