Parket laminati OAK COLO, 1383x193x8 mm, 1 kuti= 2.4 m2 , class AC4, décor K4364, 3in1

Në stok
Kodi
330296
30 vjet garanci
3,816 Lekë
Kuti (2.4 Metër Katrorë)
Shpërndaj:
Dekore që krijojnë identitete të reja. Dekoret e Parket Laminatit OAK COLO krijojnë mundësi dhe alternativa të reja për shtëpinë tuaj. Ato janë kombinim i fantazisë me funksionalen. Klasike ose moderne, të sofistikuara ose relaksuese, të tilla janë dekoret e Parket laminatit OAK COLO. Shumëllojshmëria e variacionit të ngjyrave dhe madhësive të fijeve të laminatit mbulojnë të gjitha fushat ku mund të përdoret ky laminat: që nga vilat e deri te apartamentet. Dizenjoja më re "Tre Përmasa në Një Format" është formula inovative e krijimit të një estetike befasuese. Është shumë i lehtë për t'u montuar dhe ofron një rezultat perfekt.
Specifikime teknike
  • Tipi: Parket Laminat
  • Me fugë: Po
  • Klasi: AC4/32
  • Modeli i pllakës: Me reliev
  • Ngjyra e përfunduar: Lis
  • Sistemi i montimit: Me Klik
  • Dendësia: HDF
  • Marka: Kaindl
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Parket laminati OAK COLO, 1383x193x8 mm, 1 kuti= 2.4 m2 , class AC4, décor K4364, 3in1
Vlerësimi juaj
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved