Pelet thes 15 kg, 6mm, Vlera kalorifike 5.36 kWh/kg

Në stok
Kodi
69261
500 Lekë
Thes (1 Thes)
Shpërndaj:
Produkt i cili prodhohet nga përpunimi i mbetjeve të drurit dhe përbën një zgjidhje ekonomike për ngrohjen gjatë dimrit. Peleti që ne ofrojmë është i vlerave kalorifike maksimale, pasi bëhet fjalë për një produkt i cili prodhohet nga mbetje druri ahu dhe nenprodukte te tjera druri, të pastra (tallash dhe jo lëvozhga druri). Sferat e Zbatimit: Peleti gjen zbatim në ngrohjen e ambjenteve shtëpiake ose publike. Përdoret si lëndë djegëse në: Soba Peleti, Kaldaja Peleti etj.
Specifikime teknike
  • Dendësia: 600-750 kg/m3
  • Diametri: 6 mm
  • Paketimi: 15 Kg
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Pelet thes 15 kg, 6mm, Vlera kalorifike 5.36 kWh/kg
Vlerësimi juaj
Copyright © 2021 MEGATEK // All rights reserved