Programator per vaditje me 7 linja.Materiali: PP

Në stok
Kodi
11006
Special Price 5,800 Lekë Ishte 9,000 Lekë
Ju kurseni 36% ose 3,200 Lekë
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
Panel kontrolli me 7 linja, për komandimin dhe programimin e sistemit të vaditjes. Me panelin e kontrollit lidhet elektrosaracineska, e cila hapet dhe mbyllet në sajë te komandës që merr nga paneli kontrollit duke lëshuar ujin i cili shkon te sprucatori dhe fillon vaditjen. Me anë të panelit të kontrollit mund të programoni dhe kontrolloni vaditjen për 7 linja në mënyrë të pavarur, duke zgjedhur kohën e vaditjes sipas nevojave tuaja. Megatek iu ofron shërbim dhe asistencë pa pagesë për përgatitjen e skicës teknike dhe listës së materialeve në varësi të nevojave dhe ambjentit tuaj. Tranformatori nga 230V në 24V është i përfshirë.
Specifikime teknike
  • Tensioni në hyrje: 230V
  • Marka: EDEN JARDIN
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Programator per vaditje me 7 linja.Materiali: PP
Vlerësimi juaj
Përdoren së bashku: