RELE ASIMETRIE RM17TA00

Në stok
Kodi
45256
7,790 Lekë
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
Releja asimetrike është një pajisje që përdoret në rrjetin tre -fazorë (400V) dhe monitoron asimetrinë ndërmjet fazave. Ajo vepron në momentin kur asimetria shkon 5-15% dhe koha e veprimit është 0.5sekonda.Përdorimi i relesë asimetrike siguron mbarëvajtjen dhe jetëgjatësinë e pajisjeve tuaja.
Specifikime teknike
  • Modeli: Modulare
  • Gjatësia: 7.8cm
  • Gjerësia: 2.25cm
  • Tipi: Rele asimetrie
  • Thellësia: 8cm
  • Tensioni: 380-440V
  • Rryma termike: 8A
  • Numri i poleve: 3
  • Koha e aktivizimit: 0.5s
  • Marka: Schneider
Write Your Own Review
Po vlerësoni:RELE ASIMETRIE RM17TA00
Vlerësimi juaj
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved