Tape metalike/per saldim. Permasa: 33.7X2.6mm

Në stok
Kodi
10155
45 Lekë
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
Tape celiku me saldim 33.7X2.6mm. Përdoret për instalimet e linjave të ujit të pijshem, të linjave të ujrave industriale, të linjave për transport karburanti etj. Tapa bën të mundur mbylljen fundore të tubave të rrjetit. E prodhuar me standarte të larta, shume e qëndrueshme ndaj agjenteve atmosferik dhe korrozionit. Projektuar për t'i bërë ballë presionit deri në 25 Bar. Rekomandohet për instalimet sipërfaqësore të jashme.
Specifikime teknike
  • Masa: 33.7X2.6mm
  • Materiali: çelik
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Tape metalike/per saldim. Permasa: 33.7X2.6mm
Vlerësimi juaj
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved