Ti Tub-tub (dopio) 20x20 Pro For Tec

Në stok
Kodi
44108
725 Lekë
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
T-ite 20x20 bejne te mundur bashkimin e nje tubi multistrat dhe shperndarjen ne dy tuba te tjere,perdoret ne sistemet me uje te pijshem por dhe per sistemet e kaldajave dhe ujerave sanitare.
Specifikime teknike
  • Tipi: Aksesore hidraulike
  • Gjatësia: 80mm
  • Forma: I drejte
  • Materiali: Bronz
  • Diametri në dalje: 20mm
  • Marka: NTM Italy
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Ti Tub-tub (dopio) 20x20 Pro For Tec
Vlerësimi juaj
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved