Tub shkarkimi PVC Ø140x3m, I trashe

Në stok
Kodi
41824
1,730 Lekë
Copë (3 Metër Linear)
Shpërndaj:
Tubat PVC sipas DIN 8061 – 8062 përdoren në shkarkimin e ujrave komunale, hidrosanitare dhe ujrave te shiut. Tubat e kësaj kategorie ofrohen për instalimet e nëndheshme ujësjellëse dhe përgjithësisht për transportin e ujit me dhe pa presion. Bashkimi bëhet me gotë dhe material ngjitës. Bashkimi i thjeshtë dhe i shpejtë e ul koston e montimit dhe siguron plotësisht mosrrjedhjen në vendet e bashkimit. Nuk shformohet dhe dëmtohet, për shkak të rezistencës së tyre kimike, në shumicën e rasteve acide, kripëra etj.Transportohet dhe montohen lehtë dhe shpejt për arsye të peshës së tyre të vogël.Nuk krijohen frenime, për arsye të sipërfaqes së brendshme të lëmuar, dhe e përbërjes kimike qëka materiali i tyre.Kanë rezistencë shumë të lartë mekanike në superngarkesat (grushte hidraulike)Kanë jetëgjatësi shumë të madhe.
Specifikime teknike
  • Gjatësia: 3 m
  • Diametri: 140
  • Materiali: PVC-portokalli
  • Trashësia: 3.2mm
  • Marka: Teqja
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Tub shkarkimi PVC Ø140x3m, I trashe
Vlerësimi juaj
Përdoren së bashku:
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved