Arkitekt Online

Picture of the architects team in MegatekPicture of the architects team in Megatek

Projekt ide dhe arredim

Projekt ide dhe arredime për cdo ambient familjar apo biznes tuajin. Shërbimi ofrohet pa pagesë nga stafi i dedikuar i arkitektëve në Megatek. Stafi i arkitektëve është në dispozicionin tuaj çdo ditë të javës, në ambientet e Hipermarketit, nga ora 08.00-20.00.

Rezervo një takim me një nga arkitektët tanë

Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved