Grupi Teqja

Që nga fillimet e saj në vitin 1992, nën udhëheqjen e themeluesit dhe pronarit të saj Z. Dionis Teqja grupi I kompanive Teqja është rritur në një lider të tregut në industri të shumta. Duke përdorur përvojën e tyre më të mirë në tregun shqiptar, menaxhim të shëndoshë të biznesit dhe praktikat më të mira ndërkombëtare, kompania filloi të zgjerohej në 1995 duke sjellë produkte të reja në treg si dhe duke u zgjeruar në industri të reja. Gjatë gjithë historisë së tij, Grupi Teqja ka qenë i suksesshem për shkak  të qasjes praktike të menaxhimit dhe të kuptuarit të tij për tregun dhe konsumatorin shqiptar.

Pjesë e Teqja Group

Teqja International - Prodhuese e tubave plastike

Teqja International ishte shoqëria e parë aksionare e themeluar në fillim të vitit 1992. Ishte kompania e parë në tregun shqiptar që filloi tregtinë e materialeve të ndërtimit gjatë fazës së zhvillimit të tregut të lirë në vend.

Pas suksesit të saj në këtë fushë, kompania bashkëpunoi me Fondin e Ndërmarrjeve Shqiptaro Amerikane, të krijuar nga Kongresi i Sh.B.A për të ndihmuar zhvillimin e Shqipërisë post-komuniste, për të krijuar fabrikën e parë të Plastikës në Shqipëri.

Prodhimi u përqendrua në prodhimin e tubave në të gjitha perdorimet, por kryesisht ato të përcaktuara për furnizimin me ujë të pijshëm, kullimin, ujitjen, ujërat e zeza dhe gazin natyror. Struktura u ndërtua në 1995, me një investim prej 11 milion dollarë me Fondin e Ndërmarrjeve Shqiptaro Amerikane si një aksioner prej 24% dhe Grupin Teqja si një aksioner prej 76%.

Aktualisht aksioneri i kompanisë është 100% në pronësi të Teqja Group. Kjo kompani ende udhëheq tregun shqiptar, është zgjeruar në tregjet fqinje dhe operon sipas standardit evropian të menaxhimit të cilësisë.

Tnt Express Albania - Transport dhe shërbimet më të mira të dërgesave

Në vitin 2002, Grupi Teqja solli një nga markat më të njohura ndërkombëtare, TNT, në Shqipëri. TNT Express Albania kontribuoi në sjelljen në vendin të filozofisë së lidhur me markën:”Sigurisht që ne mundemi”. Teqja Group është pronari dhe operatori i TNT Express në Shqipëri.

Me njohuri të konsiderueshme në industrinë e shërbimeve të dërgimimeve postare, të kombinuara me përvojën e tregut lokal, Grupi Teqja e ka kthyer TNT ne një lider në Shqipëri. TNT siguron hyrjen në tregun shqiptar në një rrjet ndërkombëtar të shpërndarjes që shërben në me shume se 200 qarqe në të gjithë botën

TNT Express Albania ju ofron mundësimin e shpërndarjes së dërgesave në cdo vend të botës, me cmimet më konkurruese në treg!

Global Invest – Kompani ndertimi dhe investimi

Global Invest është një kompani inxhinierike dhe ndërtimi e klasës "A". Një pionier në terren për mbi 18 vjet, GI ofron një gamë të gjerë të ndërtimit dhe shërbimeve të projektimit për projekte private dhe publike. GI operon me projekte ndërtimi civile dhe industriale dhe ka zhvilluar projekte aq të larmishme sa ndërtesat speciale qeveritare, qendrat tregtare, ndërtesat komerciale dhe rezidenca, rrugët dhe pajisjet e furnizimit me ujë të pijshëm.

GI synon dhe ka përvojën për të punuar me klientë të sofistikuar si në sektorin privat ashtu edhe në atë publik të cilët vlerësojnë cilësinë e lartë, sigurinë dhe ekspertizën teknike.

Suksesi i GI është ekipi i saj me përvojë i menaxhimit dhe ndërtimit. Ky ekip ka ndërtuar një biznes solid afatgjatë me një markë të njohur dhe reputacion të fortë që plotëson nevojat dhe pritshmerite e secilit klient. Që prej vitit 2017 GI po diversifikon fushën e tij të funksionimit duke u fokusuar në teknologjinë moderne dhe inovative për tu shndërruar në një kompani globale.

Motoja jonë është “Cilësia e para!”

Megatek Sha – Bëje mirë, bëje vetë

Ky tekst do te shfaet ne website, ne vendin e fotos ne rastin kur shfletuesi nuk mund te ngarkoj imazhinKy tekst do te shfaet ne website, ne vendin e fotos ne rastin kur shfletuesi nuk mund te ngarkoj imazhin

 

Megatek është një nga hallkat më të mëdha  dhe më të suksesshme të zinxhirit  të hipermarketeve DIY në Shqipëri.

Kur klientët mendojnë "SHTEPI" ata duhet të mendojnë "Megatek" si burimi më i mirë për përzgjedhjen, çmimin e orientuar drejt vlerës dhe shërbimit te shkëlqyer ndaj klientit. Për shumicën e njerëzve, shtëpia e tyre është investimi më i madh financiar dhe emocional që ata bëjnë. MEGATEK mund të implementojë dhe dizajnojë të gjitha llojet e projekteve të nevojshme për shtëpinë tuaj ose biznesin tuaj

Nëse jeni një njeri duarartë, ne mund t'ju ndihmojmë që t'i bëni projektet tuaja të suksesshme! Megatek inkurajon, informon, frymëzon dhe tregon njerëzve se si të ndërtojnë ose transformojnë shtëpinë e tyre në një shprehje unike dhe të personalizuar të vetvetes.

Megatek qëndron I hapur për 7 dite të javës duke ofruar shërbim ndaj klientëve nga ora 06:00 - 22:00 dhe ofron 82 ,000 produkte nga 67 vende të ndryshme të botës. Megatek ka një siperfaqe më shumë se 62.000 m2 : siperfaqe hipermarketi 25.000m2 + magazinë 12.000m2 +  zyra 1.600 m2, shërbime 2.100m2 + hapësire e gjelbër dhe parkim

Filozofia jonë është e thjeshtë: të ofrojmë shërbime superiore ndaj klientit. Ne jemi duke punuar për ta bërë dyqanin tonë një vend ku klientët të ndjehen gjithmonë të mirëpritur dhe për të gjetur ndihmën që u nevojitet, pavarësisht nëse keni një projekt kompleks ose një pyetje të thjeshtë, ne jemi këtu për ju.

Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved