Bashkues tubash i reduktuar/per saldim. Permasa: 42.4X2.6mmX33.7 .

Në stok
Kodi
10169
70 Lekë
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
Reduksion celiku me saldim 42.4X33.7x2.6mm. Përdoret për instalimet e linjave të ujit të pijshem, të linjave të ujrave industriale, të linjave për transport karburanti etj. Reduksioni bën të mundur bashkimin e tubave të rrjetit apo të rakorderive te ndryshme nepermjet saldimit. I prodhuar me standarte të larta, shume i qëndrueshëm ndaj agjenteve atmosferik dhe korrozionit. Projektuar për t'i bërë ballë presionit deri në 25 Bar.
Specifikime teknike
  • Masa: 42.4X33.7x2.6mm
  • Materiali: çelik
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Bashkues tubash i reduktuar/per saldim. Permasa: 42.4X2.6mmX33.7 .
Vlerësimi juaj
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved