SHTËPIA

 1. Darka e Vitit të Ri: Si të shtroni tavolinën me stil dhe elementë festiv

  Koha kalon shumë shpejt dhe e gjen veten në tavolinën e natës së ndërrimit të viteve duke festuar me njerëzit e zemrës. Për t’u siguruar që darka juaj të jetë e kuruar në detaje por jo vetëm me ushqime të shijshme, është e rëndësishme të përdorni dhe enët e duhura të kuzhinës.

  Këtu janë disa nga enët themelore për të realizuar shtrimin e një tavoline plot stil dhe me motive festive.

  Lexo më shumë
 2. Psikologjia e ngjyrave për muret e shtëpisë

  Ngjyrat ndikojnë në humorin dhe personalitetin e çdo njeriu. Ngjyrat me të cilat dekoroni shtëpinë tuaj kanë një ndikim të thellë emocional për mirëqënien tuaj dhe të familjes tuaj.

  Lexo më shumë
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved