Antibiotikë-Antiparazitarë

Antibiotikët janë një nga barnat antiparazitare, që kanë funksionin kryesor për të sulmuar bakteret e dëmshme. Antibiotikët janë lloji më i rëndësishëm i agjentit antibakterial për të luftuar infeksionet bakteriale dhe ilaçet me antibiotikë përdoren gjerësisht në trajtimin dhe parandalimin e infeksioneve të tilla. Në Megatek do të gjeni shumë produkte me antibiotikë, të përshtatshëm për kushte të ndryshme shëndetësore.

1 artikull

për faqe

1 artikull

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved