Kortizonik

Kortizoni është një medikament steroid që përdoret për të zvogëluar inflamacionin e shkaktuar nga shumë gjendje të ndryshme si çrregullime alergjike, gjendje të lëkurës, kolit ulceroz, artrit, lupus, psoriazë dhe probleme të frymëmarrjes. Në gamën e gjerë të produkteve farmaceutike që ofron Megatek, mund të gjeni medikamente të ndryshme kortizonike.

1 artikull

për faqe

1 artikull

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved