Përkujdesje për djegiet e lëkurës

Përkujdesje për djegiet e lëkurës

Djegiet llogariten si një nga dëmtimet më të zakonshme. Ato mund të shkaktojnë vdekjen e qelizave të lëkurës dhe djegien e dhimbshme të lëkurës. Për të trajtuar nivele të ndryshme të ashpërsisë së djegies, zgjidhni nga produktet e kujdesit për djegiet në Megatek, ku mund të gjeni fasha për plagët e shkaktuara nga djegia, kremra, xhel, etj.

1 artikull

për faqe

1 artikull

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved