Oximetër

Oximetër

Qëllimi i oksimetrit të pulsit është të kontrollojë se sa mirë zemra juaj po pompon oksigjen përmes trupit tuaj. Mund të përdoret për të monitoruar shëndetin e individëve me çdo lloj sëmundjeje që mund të ndikojë në nivelet e oksigjenit në gjak, veçanërisht ndërsa këta individë janë në spital. Në Megatek mund të blini një oksimetër dhe pajisje të tjera profesionale të kujdesit për klinikën tuaj.

1 artikull

për faqe

1 artikull

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved