Variçe

Variçe

Venat me variçe janë venat e fryra dhe të zgjeruara që zakonisht shfaqen në këmbë. Venat me variçe shkaktojnë kruarje dhe dhimbje dhe ato i bëjnë këmbët të ndjehen të rënda dhe të lodhura. Eksploroni një gamë të gjerë të kremrave më të mirë të trajtimit të venave me variçe në Megatek për të gjetur atë që ju përshtatet më shumë.

1 artikull

për faqe

1 artikull

për faqe
Copyright © 2021 MEGATEK // All rights reserved