Vitiligo

Vitiligo

Kur bëhet fjalë për këshilla për kujdesin e lëkurës për vitiligon, duhet të përqendroheni te mbrojtja. Në Megatek ka kremra me recetë që kontrollojnë inflamacionin në lëkurë dhe tek disa njerëz mund të ndihmojnë në përmirësimin e ngjyrës. Këto përfshijnë kremra steroide të ditës dhe gjithashtu krem stimulues imunitar, si takrolimus dhe pimecrolimus.

1 artikull

për faqe

1 artikull

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved