Humus, Flortis, universal, thes/45 l, substrat me cilësi të lartë me perlit për lule dhe bimë

Në stok
Kodi
31764
990 Lekë
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
Eshtë një produkt i përbërë nga lëndë të para me origjinë bimore, i zgjedhur dhe i përzier sipas kritereve më moderne për prodhimin e substrateve në rritje. Veçanërisht i përshtatshëm për rivazim të të gjitha bimëve zbukuruese dhe lulëzuar, brenda dhe jashtë, ose përveç tokës së kopshteve dhe kopshteve të kuzhinës, në mënyrë që të përmirësojnë strukturën e tyre. Perliti "ndihmon frymëmarrje", i përbërë nga materiali i ndjeshëm ndaj ujit, parandalon formimin e formave dhe inkurajon një kontribut të balancuar të ujit në aparatin rrënjësor të bimëve.Torfë universale për rritjen e bimëve dhe luleve me perlit që ndihmon rrenjët per frymëmarrje. Torfe e zezë, torfe bionde, material inert (perliti). Përmbajtja e torfës: (përqindja e vëllimit): 97,5%, pH (në ujë): 6,5, Përçueshmëria elektrike: 0,35 dS / m, Dendësia e dukshme e thatë: 180 kg / m3, Poroziteti total: 90%
Specifikime teknike
  • Paketimi: Thes/45 l
  • Përmban: Torfe bionde, e zeze, perlit
  • Marka: FLORTIS
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Humus, Flortis, universal, thes/45 l, substrat me cilësi të lartë me perlit për lule dhe bimë
Vlerësimi juaj
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved