Kontakt ndihmes per ne krye CDC17 CDF4-04

Në stok
Kodi
42863
Special Price 350 Lekë Ishte 450 Lekë
Ju kurseni 22% ose 100 Lekë
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
Kontakt ndihmes CDF4-04.Kontaktet ndihmëse shërbejnë për të kryer funksione dytësore si psh ndezja e sinjalizuesve të panelit kryesor,për të kuptuar nëse një kontaktor është I kycur ose jo së dyti kontaktet ndihmëse mund të përdoren për të lidhur,Rele kohe për të krijuar ndezje dhe fikje të koordinuara midis dy motorrëve. Po ashtu një kontakt ndihmës përdoret për të komanduar disa sinjalizues ose rele njëherësh ajo ka kontakte Normalisht të hapura dhe normalishte të mbyllyura.
Specifikime teknike
  • Modeli: Modulare
  • Gjatësia: 4.5
  • Gjerësia: 4.7
  • Tipi: Ndihmes
  • Thellësia: 3.7
  • Numri i moduleve: 4NC
  • Marka: Deliksi
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Kontakt ndihmes per ne krye CDC17 CDF4-04
Vlerësimi juaj
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved