Korrese bari robotike, Einhell, FREELEXO 400 BT, d18 cm, 120 kabell, kapacitet deri ne 400 m², 18 V, 59.4 dB

Në stok
Kodi
604776
2 vjet garanci
72,900 Lekë
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
Kositësja robotike Einhell FREELEXO 400 BT është një anëtar i familjes Power X-Change me performancë të lartë e cila ofron fleksibilitet të pakufizuar brenda familjes së sistemit. Bateritë e ringarkueshme litium-jon nga seria mund të kombinohen me çdo pajisje të sistemit. FREELEXO kontrollohet nëpërmjet aplikacionit me Bluetooth dhe cilësimet e robotit të barit mund të vendosen sipas kërkesave individuale. Përveç kësaj, ajo ka një tastierë intuitive. Duke përdorur aplikacionin, koha e funksionimit të Einhell FREELEXO mund të programohet saktësisht për çdo ditë specifike. Për ta mbrojtur atë nga vjedhja, roboti i lëndinës ka mbrojtje me kod PIN dhe një sinjal paralajmërues. Ai kthehet automatikisht dhe ngarkohet nga njësia e karikimit nëse kërkohet. Duke përdorur modalitetin e kositjes me shumë zona, kjo kositëse robotike është e përshtatshme edhe për kopshte komplekse me formë të çrregullt. Sistemi i sensorëve të sigurisë ka sensorë të ndikimit, animit dhe ngritjes në mënyrë që kositësja e barit të zbulojë vetë pengesat. Ka një sensor të integruar të shiut. Kositësja robotike e barit ka një mundësi për rregullimin e lartësisë së prerjes midis 20 mm dhe 60 mm dhe është e përshtatshme për pjerrësi deri në 35%. Për transport të përshtatshëm ka një dorezë transporti. FREELEXO 400 BT përfshin gjithçka që nevojitet për instalimin dhe funksionimin e një kositëse robotike të barit Einhell të Serisë FREELEXO. Është i përshtatshëm për një sipërfaqe lëndinë deri në 400 m². Objekti i dorëzimit përfshin një bateri 2,0 Ah, tel 120 m, 170 grepa fiksimi, 3 tehe dhe 4 kapëse lidhëse.
Specifikime teknike
  • Modeli: FREELEXO 400 BT
  • Marka: Einhell
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Korrese bari robotike, Einhell, FREELEXO 400 BT, d18 cm, 120 kabell, kapacitet deri ne 400 m², 18 V, 59.4 dB
Vlerësimi juaj
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved