Shkumë depilimi

Shkumë depilimi

Në Megatek do tl gjeni shkuma depilimi të përshtatshme për zbutjen dhe hidratimin e lëkurës, duke shmangur në këtë mënyrë irritimin. Për më tepër, ato kanë veti anti-bakteriale dhe janë të përshtatshme për të gjitha llojet e lëkurës.

1 artikull

për faqe

1 artikull

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved