Primer për sytë

Primer për sytë

Jeni lodhur duke riaplikuar makeup në sytë tuaj sa herë që dilni jashtë? Ju duhet të merrni një primer për sytë! Primeri ju jep një bazë të butë për të vendosur pjesën tjetër të makeup-it dhe gjithashtu ndihmon që toni i syve që jetë i papërshkueshlm nga uji dhe të qëndrojë i vendosur gjithë ditën. Zbuloni primer-at e ndryshëm që kemi sjellë në Megatek dhe bëni tuajin primer-in e duhur.
Momentalisht nuk ka produkte në këtë kategori.
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved