Membrane me gropeza 1*20m

Në stok
Kodi
30033
2,600 Lekë
Rul (20 Metër Katrorë)
Shpërndaj:
Guttabeta Star është membranë me gropëza HDPE që siguron dranazhimin dhe ajrosjen e themeleve. Ajo nuk lejon depërtimin e ujit në themele si dhe siguron një ajrosje të shkëlqyer të tij. Forma e yllit në membranë siguron një rezistencë optimale ndaj ngjeshjes së dheut dhe mos kontaktit të tij me themelet.
Specifikime teknike
  • Temperatura: -40°C to +80°C mbron nga rrezet UV
  • Materiali: High-density polyethylene (HDPE)
  • Masa: 1*20m
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Membrane me gropeza 1*20m
Vlerësimi juaj
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved