Soba me gaz për ngrohje

Soba me gaz për ngrohje

Sobat me gaz për ngrohje janë prej vitesh pjesë e shtëpive shqiptare si një nga mënyrat tradicionale më ekonomike dhe efektive për të ngrohur ambientin. Të tillë ngrohësish me gaz në Megatek përdorin pllaka qeramike për të siguruar ngrohje të shpejtë dhe efiçente.

2 Items

për faqe

2 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved