Rele termike (Salvamotorr) 20-25 A

Në stok
Kodi
42400
8,250 Lekë
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
Releja termike kanë përdorim industrial dhe kanë dy funksione kryesore lëshimin/ndalimin e makinave elektrike si dhe mbrojtjen ndaj regjimit të lidhjes së shkurtër kur makina elektrike mbingarkohet. Releja termike e Schneider na lejon të tarojmë rrymën brenda diapazonit 20-25A për motorrin me fuqi 11kW, ka kontakte karboni dhe ka start të menjëhershëm.
Specifikime teknike
 • Modeli: Modular
 • Fuqia: 11kW
 • Gjatësia: 8.9cm
 • Gjerësia: 4.5cm
 • Tipi: Rele termike
 • Rezistente ndaj ujit: IP20
 • Frekuenca: 50Hz
 • Thellësia: 7.82cm
 • Tensioni: 400V
 • Numri i poleve: 3
 • Marka: Schneider
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Rele termike (Salvamotorr) 20-25 A
Vlerësimi juaj
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved