Panetone

Panetone

Një artikull që nuk duhet të mungojë në shtëpitë tuaja, në kohën e festave të Krishtlindjeve dhe Vitit të Ri, është panettone, buka e ëmbël klasike italiane. Në Megatek do të gjeni panettone me përbërës të ndryshëm, të përshtatshme për të gjitha shijet tuaja.

3 Items

për faqe

3 Items

për faqe
Copyright © 2021 MEGATEK // All rights reserved